Viza pentru Zambia

Viza Zambia - informatii obtinere viza Zambia

Nu este necesară viza pentru o perioada de 90 zile

Pentru a putea intra pe teritoriul Zambiei, cetatenii români trebuie sa îndeplineasca
urmatoarele conditii: sa detina un pasaport valabil pe o perioada de minim 6 luni de la data
intrarii în tara, sa faca dovada detinerii de resurse financiare (ex: extras de cont, carte de
credit, cec-uri de calatorie etc.) si sa faca, înainte de a pleca în calatorie, un vaccin
împotriva malariei.

Ambasada Romaniei in Zambia . Misiuni diplomatice in Zambia

Reprezentat de Ambasada României – Republica Africa de Sud

Adresa: 877, Justice Mohamed Street (former 117 Charles Street), Brooklyn 0181, P.O. Box 11295, Hatfield 0028

Nr. Tel.: +27 12 4606941

E-mail: pretoria@mae.ro

Website: http://pretoria.mae.ro/